Våre pakker sendes med "Helt hjem - meg til deg", og porto koster kr 80,-


Det er ca 3-5 dager leveringstid i Norge (avhengig av hvor du bor i landet)

Hvis en vare du har bestilt mot formodning ikke er tilgjengelig på lager vil vi kontakte deg på e-post for estimert leveringsdato.

Hentes hos SiSiVe AS
Varene dine kan hentes hos oss i Soliveien 190, 1667 Rolvsøy
Tidspunkt for henting avtales på mail kontakt@sisive.no
Vi har kortterminal om ordre ikke er forhåndsbetalt.

Betaling og retur

Generelt
Disse salgsbetingelsene gjelder for alt salg av varer fra nettbutikken til forbrukere og ved nettbutikk salg. Kundens ordrebekreftelse/bestilling utgjør sammen med disse betingelser det samlede avtalegrunnlaget for handelen.

Betingelser her gjelder kun for salg i Norge. Salg til forbrukere er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven og angrerettsloven. SiSiVe AS er ansvarlig for transaksjoner via evt. betalingskort gjennom nettsiden. Salgsbetingelsene utgjør sammen med din bestilling, bekreftet gjennom en ordrebekreftelse, det samlede avtalegrunnlaget for kjøpet.

Vipps
Ønsker du å betale med Vipps kan du benytte : 47416 - SiSiVe AS.
Varene bli registrert som betalt umiddelbart etter at du har overført penger, og forsendelsen vil bli pakket senest påfølgende. 

Paypal
Ønsker du å betale med PayPal vil det kreve at du har en PayPal konto og dette er en trygg og enkel betalingsløsning. 
Varene bli registrert som betalt umiddelbart etter at du har overført penger, og forsendelsen vil bli pakket senest påfølgende. 


Overføre til konto
Benyttes overføring til SiSiVe sin konto ber vi deg henvise til ordrenummer. Dersom du velger å overføre til konto må du regne 2 ekstra virkedager pga tiden det går før innbetaling er registrert på vår konto.


Priser
Prisene inkluderer 25% merverdiavgift. Dersom merverdiavgiften, skatter eller andre avgifter endres vil våre priser endres tilsvarende.

Bestilling
Alle bestillinger betraktes som bindende. Du mottar en ordrebekreftelse pr e-mail med all informasjon. 


Angrerett
Du har en angrerett på 14 dager på dine kjøp hos SiSiVe AS.
NB!Ved kjøp av mønstre som selges som digitale filer er det ingen angrerett.


I denne perioden har du angrerett som innebærer at du har mulighet til å, uten andre forpliktelser fra din side enn transportkostnadene, returnere varene du har mottatt. Hvis du ønsker å benytte deg av angreretten må du returnere varene uskadede og ubrukte i originalemballasjen. Vennligst kontakt oss via kontaktskjemaet hvis det gjelder en vare du har tatt i bruk. Ved en eventuell tvist kan du henvende deg til Forbrukerrådet eller det lokale forbrukerkontoret for å få hjelp. Vennligst legg ved utfylt angrerettskjema sammen med varene du returnerer. Vi vil refundere beløpet du har betalt for varene innen 14 dager etter at vi har mottatt varene i retur.


Bytte
Hvis du ønsker å bytte varer kjøpt i nettbutikken kan du benytte deg av angreretten og returnere varene du ønsker å bytte innen fristen (14 dager). Varene du ønsker å bytte til kan bestilles på vanlig måte i nettbutikken.


Reklamasjon
Vi garanterer at de varene du får er feilfrie ved levering. Skulle du få en skadd vare, vennligst kontakt oss og beskriv detaljert hva feilen går ut på. Du har 2 års garanti og 2 års reklamasjonsrett på samtlige produkter. Alle eventuelle garantier gjelder i Norge. Kontakt oss dersom du må benytte deg av garantien. Vi betaler returfrakten ved en eventuell retur av vare på grunn av reklamasjon. Ved en eventuell tvist følger vi Forbrukertvistuvalgets avgjørelser. Ved behov for reklamasjon vennligst benytt kontaktskjema.

Opplysninger gitt i nettbutikken
SiSiVe AS understreker at fargene på produktbildene er veiledende og kan ikke anses som annet enn en indikasjon på produktets farge. Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/ trykkfeil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte. Om ikke annet er nevnt, varer tilbud/salg så lenge lageret rekker.

Sikkerhet og personvern
Vi setter pris på ditt besøk på våre nettsider, og at du viser interesse for våre produkter. Vi ønsker at du skal føle deg trygg når du besøker våre sider, og forsikrer deg om at personlig informasjon behandles på en sikker måte av oss som behandlingsansvarlig. Vi har forpliktet oss til å beskytte ditt personvern. Du kan gå til de fleste Web-sidene våre uten å gi oss noe informasjon om deg selv. Men noen ganger trenger vi informasjon for å gi deg tjenester som du ber om, og denne erklæringen om vern av personlige opplysninger gir opplysninger om innsamling av data og bruk av data i slike situasjoner.


Bruk av personlige opplysninger
Vi bruker kun personlige opplysninger og primært mail-adresse hvis du skal kunne få tilsendt digitalt mønster på nytt dersom du skulle være uheldig å slette filen. (ettersendelse av mønster gjelder i 1 år).
Vi vil ikke dele med tredjeparter uten din tillatelse.

 

lagt til handlevogn