Velkommen til SiSiVe AS

SiSiVe ble stiftet av Jeanette i 2011 og har siden oppstarten fått et bra fotfeste i design av klær, og strikkemønster. Produserer også håndlagede strikkeklær og vi gjør vårt beste for å kombinere klassisk norsk design med nytenkning.
Vi er stolte av å bli forhandler av Drops garn fra ca. 20 September 2016 !

Ferdigproduktene er funksjonelle og har en høy produktkvalitet med bruk av naturlige garnsorter fra som Merino, Alpakka og bomull.  Alt garn er selvfølgelig fra SiSiVe AS sin garn-leverandør Drop. Vi håper du får assiasjon til norske polfarere med i designet av vår klassiske "Norsk strikkeanorakk", som er solgt i over 2500 eksemplarer av mønsteret på epla.no og på etsy.

SiSiVe AS er svært takknemlige for alle de positive tilbakemeldinger fra kundene. Visjonen er å inspirere folk til å bruke SiSiVe sine produkter og skal kundene strikke selv, så håper vi det benyttes mønster fra SiSiVe og helst med Dropcom. Strikkemønster fra SiSiVe blir solgt over hele Euopra og en del er sendt til Nord Amerika.

1 September 2016 ble mønsteret til "Snøhetta" genser og anorakk lansert og det har også blitt en stor suksess. Vi har store planer for fremtiden, så følg oss på Facebook og Instagram. Ønsker alle gamle og nye kunder en fin strikketid og vi i SiSiVe AS skal gjøre det vi kan for å spre inspirasjon og strikkeglede :-)

Vennlig hilsen

Jeanette            &         Kristian 

Daglig Leder                 Styreleder 

Copyright ©  2016  

SiSiVe AS - Norsk Strikkeanorakk

Produkter og mønster er beskyttet og ikke lov å kopiere uten tillatelse

Klassikeren Norsk Strikkeanorakk
Grunnlegger Jeanette
Lite bilde av KH til Webshaop Kristian i Norsk Strikkeanorakk